قیمت خودرو| قیمت خودرو امروز| قیمت خودرو ایرانی
جدیدترین قیمت انواع خودرو امروز 19 اسفند ماه 1400| ریزش قیمت خودرو
قیمت خودرو از ابتدای اسفند با ثبات همراه بود. چند روزی است که کاهش قیمت مشاهده میشود. کارشناسان معتقدند کاهش قیمت تا پایان سال ادامه دارد.
قیمت خودرو با تنش همراه است. قیمت خودرو به دلیل قیمت گذاری دستوری گران شد. قیمت خودرو پس از افزایش تقاضا رو به گرانی رفت. قیمت خودرو طی ماه های گذشته افزایش یافت. قیمت خودرو امروز را ادامه می خوانیم.
قیمت خودرو امروز
قیمت خودرو صفر داخلی در روز ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ با توجه به آمارها و قیمت روزانه سایت باما با تغیراتی همراه است.
قیمت خودرو صفر داخلی امروز ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ در بازار ایران به شرح زیر است:
خودروی پراید ۱۱۱ به نرخ ۱۸۵ میلیون تومان رسید.
پراید ۱۳۱ نیز به نرخ ۱۷۰ میلیون تومان به فروش میرسد.
خودروی دنا پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ در قیمت ۴۷۵ میلیون تومان در بازار خودروی کشور موجود است. اما دنا معمولی با سه میلیون کاهش قیمت به ۳۵۹ میلیون تومان رسید.
بررسی روند بازار خودرو نشان میدهد که بازار خودرو پس از مدتها افزایش قیمت حالا روند نزولی را انتخاب کرده است. هرچند این کاهش قیمتهای جزئی در برابر افزایشهای چند ده میلیونی محصولات خودرویی بسیار ناچیز است.
فعالان بازار خودرو در مورد چرایی سکوت بازار در برابر تغییر قیمتهای کارخانه، رشدکافی قیمتها و شکاف عمیق بین قیمت بازار و کارخانه را غلت اصلی بیان میدارند. در همین رابطه اسد کرمی نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران گفت: بازار خودرو هیچ رونقی ندارد و هر روز از میزان معاملات آن کاسته میشود.
کرمی دلیل اصلی ریزش قیمت برخی از محصولات در بازار خودرو را چنین بیان داشت: دلار به عنوان یکی از مولفههای اصلی تعیین کننده نرخ خودرو، هر روز با قیمت جدید، بازار محصولات خودرو را دستخوش تغییر میکند. طی روزهای گذشته دلار روند نزول قیمت داشته و همین موضوع باعث کاهش نسبی قیمت خودرو در بازار شد. این درحالی است که خودرو سازان در این مدت اقدام به افزایش قیمت محصولات خود داشته و بیشتر خودروهای تولید داخل را گران کردهاند.
به اعتقاد نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران؛ ابهام درتحقق وعده تحویل خودروهای پیش فروش و قرعه کشی شده میتواند تنش قیمت جدیدی در بازارخودرو ایجاد کند.
کرمی با تأکید بر اینکه هنوز زمان تحویل خودروها به مشتریها فرا نرسیده و همین موضوع دلیلی بر رکود بازار معاملاتی شده است، گفت: البته با توجه به شرایط تولید خودروسازان، بعید به نظر میرسد که تحویل خودروها به مشتریان به موقع باشد و باز هم باعث دردسر جدید قیمتی در آینده بازار خودرو خواهد شد.
نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران ادامه داد: بحث اخذ مالیات بر خودرو هم تا حد زیادی باعث کاهش معاملات در بازار خودرو شده است. چراکه سرمایهگذار تمایلی ندارد سرمایه خود را جایی بگذارد که قرار شده مالیات از آن گرفته شود.
کرمی در پاسخ به این سوال که کاهش قیمت خودرو تا چه اندازه ادامه خواهد داشت، گفت: رکود حاصل از وضعیت نرخ دلارحداقل تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت. به نظر میرسد تا اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نه از افزایش معاملات خبری باشد و نه ازجهش قیمتها! با این وضعیت پیش بینی میشود تا پایان سال جاری حدود ۷ تا ۸ درصد دیگر از قیمت برخی محصولات در بازار خودرو کاهش یابد.
این فعال صنفی ادامه داد: بازار خودرو همچنان از خریدار و فروشنده واقعی خالی شده است. حتی سرمایه گذار هم رغبتی برای سرمایه گذاری در این بازار ندارد و قیمتها تابعیت از نرخ دلار دارد. از سوی دیگر بازارخودرو نیز شاهد افزایش عرضه محصولات از سوی خودروسازان نیست و همین موضوع رکود در بازار را بیشتر کرده است.
پیشبینی قیمت خودرو در هفته آینده
مسعود نقیزاده، رئیس اتحادیه نمایشگاه داران بابل در گفتگو با تجارتنیوز گفت: در حال حاضر مشتری خودروهای صفر کاهش یافته است. اما برای خودروهای کارکرده تقاضا وجود دارد.
او افزود: از زمان آغاز مذاکرات برجام تمام پیشبینیها در دست برجام است و تخصصی نمیتوان پیشبینی کرد. اگر نتیجه مذاکرات مثبت باشد، قیمت خودرو نیز کاهش مییابد. اما اگر مذاکرات برجام به نتیجهای نرسد قیمتها افزایشی خواهد شد.
بررسی قیمتها در بازار خودرو آن هم در نخستین روز از هفته جاری نشان می دهد قیمت ها نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نداشته است.
قیمت خودرو در بازار ماه های اخیر به شکل چشمگیری در بازار آزاد افزایش پیدا کرد. ماه گذشته با دستور رئیس جمهور خودروسازان از افزایش قیمت خودرو منع شدند، اما با وجود منتفی شدن افزایش قیمت خودرو در کارخانه، روز چهارشنبه 17 آذر ماه خودروسازان به طور رسمی قیمت خودرو را گران کردند. بررسی قیمت خودرو در بازار نشان می دهد قیمت ها تا حدودی نسبت به روزهای گذشته ثابت مانده است.
اواسط آذرماه امسال بود که خودروسازان بعد از کشمکش بسیار در نهایت توانستند مجوز افزایش 18درصدی محصولات خود را دریافت کنند.
بلافاصله بعد از انتشار این خبر خودروسازان اعلام کردند که با اصلاح قیمتها روند تولید با سرعت بیشتری همراه و عرضه محصولات را به بازار افزایش خواهیم داد. اما در حال حاضر با گذشت بیش از20 روز هنوز تغییری در عرضه محصولات خودروسازان به بازار انجام نشده و همین امر عاملی شده تا شکاف قیمتی انواع خودروهای داخلی از کارخانه تا بازار هر روز افزایش پیدا کند.
درحال حاضر فروشندگان خودرو معتقدند، قرار بود با اخذ مجوز افزایش قیمت ها عرضه محصول بازار افزایش و تا حدودی ما شاهد کاهش قیمتی در انواع محصولات باشیم اما این موضوع هنوز اجرایی نشده است.
بررسی قیمتها در بازار خودرو آن هم در نخستین روز از هفته جاری نشان می دهد قیمت ها نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نداشته است.
برهمین اساس سمند ال ایکس با قیمت 258 میلیون تومان، پژو 405 جی ال ایکس با قیمت 276 میلیون تومان، پژو پارس 284 میلیون تومان، پژو 206 تیپ دو با قیمت 272 میلیون تومان، پژو 207 اتوماتیک 499 میلیون تومان، پژو206 صندوقدار 311 میلیون تومان به فروش می رسد.
همچنین رانا پلاس با قیمت 271 میلیون تومان، پراید 111 با قیمت 188 میلیون تومان، تیبا 179میلیون تومان، رانا ال ایکس 248 میلیون تومان، دنا پلاس دنده ای توربو 475 میلیون تومان، ساینا 182 میلیون تومان مورد معامله قرار می گیرد.
چرا قیمت بازار خودرو مهم است؟
قیمت خودرو صفر هم برای خریداران و هم فروشندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چه برای مشتریان خودروی صفر و چه برای خریداران و فروشندگان خودروی کارکرده.
قیمت جدید و به روز خودرو می تواند در تعیین قیمت خرید و فروش بسیار مهم باشد. در واقع قیمت خودروی صفر در بازار نقش رهبری را بازی می کند و بر اساس آن ماشین های کارکرده تعیین قیمت می شوند. مخصوصا در زمینه قیمت خودرو خارجی این امر از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا قیمت خودروهای داخلی امروز علاوه بر قیمت خودرو بازار به لیست قیمت روز خودرو کارخانه هم بستگی دارد.
اما در زمینه خودرو خارجی باید از قیمت روز خودرو وارداتی اطلاع داشته باشیم. در شرایطی که واردات ممنوع است و نمایندگی های رسمی مانند گذشته فعالیت نمی کنند، تنها ملاک، قیمت خودرو در بازار است(قیمت روز خودرو).
بنابراین اطلاع از قیمت لحظه ای و بروز خودرو خودرو بسیار مهم است. در جداول بالا قیمت خودرو برای مهمترین خودروهای وارداتی و داخلی ارائه شدند.
قیمت خودرو در سال های اخیر با توجه به رویدادهای مختلف روند صعودی داشته است.
از حوادث دی ماه ۹۶ تا وقایع پس از سهمیه بندی بنزین در آبان ۹۸؛ همگی موجب افزایش شدید قیمت خودرو در بازار ایران شدند.
در کنار این عوامل بیرونی، یک دلیل عمده برای این افزایش قیمت نیز وجود دارد؛ عرضه نامتوازن خودرو از سوی تولیدکنندگان.
عرضه ای که به مراتب پایین تر از سطح تقاضای موجود در بازار بوده است.
دیدگاه خود را ارسال کنید