قیمت برنج
قیمت برنج امروز در بازار اعلام شد | قیمت برنج 23 فروردین 1401
در ادامه آخرین قیمت برنج را مشاهده می کنید.

قیمت برنج علیرغم وارادت باز هم گران شد. قیمت برنج طی سال گذشته به طرز معناداری افزایشی شد. قیمت برنج به قدری افزایش یافت تا قدرت خرید کاهش یافت. قیمت برنج پس از ممنوعیت واردات و کاهش سطح کشت گران تر شد. قیمت برنج از کشاورز بسیار پایین تر از این ارقام خریداری می شود.
قیمت برنج امروز 23 فروردین 1401
قیمت انواع برنج در بازار را در این گزارش مشاهده کنید.
قیمت انواع برنج در بازار تهران به شرح جدول زیر است.
قیمت برنج در بازار (فروردین ماه)
نوع محصول برند وزن (کیلوگرم) قیمت (تومان)
برنج البرز ۱۰ ۳۲۴,۰۰۰
برنج سیاه ایرانی درجه یک برنج تو ۱ ۹۹,۰۰۰
برنج هاشمی ممتاز یوسفی پناه ۱۰ ۸۹۰,۰۰۰
برنج هندی طبیعت ۲.۵ ۸۱,۰۰۰
برنج قهوه ای پنگوئن ۱ ۸۵,۰۰۰
برنج طارم استخوانی آقاجانیان ۱۰ ۷۰۰,۰۰۰
برنج ایرانی طارم هاشمی مژده ۱۰ ۸۶۰,۰۰۰
برنج پاکستانی باسماتی ذوالفقار ۱۰ ۲۳۷,۰۰۰
برنج قهوه ای گیلان کشت ۵ ۴۹۳,۰۰۰
در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ مجدداً ۱۰۰ هزار تن برنج از انواع هندی و پاکستانی و ۱۰۰ هزار تن شکر سفید برای مصرف خانوارها و صنف و صنعت از محل ذخایر راهبردی، متناسب با موجودی انبارها به منظور عرضه در سطح کشور تخصیص یافته و در اختیار کارگروه تنظیم بازار استانها قرار گرفته است.
«سید سعید راد» در نامهای به استانداران سراسر کشور گفت: در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ مجدداً ۱۰۰ هزار تن برنج از انواع هندی و پاکستانی و ۱۰۰ هزار تن شکر سفید برای مصرف خانوارها و صنف و صنعت از محل ذخایر راهبردی، متناسب با موجودی انبارها به منظور عرضه در سطح کشور تخصیص یافته و در اختیار کارگروه تنظیم بازار استانها قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: برنج هندی ۱۱۲۱ در بستهبندیهای ۱۰ کیلویی و به قیمت هر کیلوگرم ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای مصرفکنندگان، برنج پاکستانی در بستهبندیهای ۱۰ کیلویی با قیمت هر کیلوگرم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برنج تایلندی در بستهبندیهای ۱۰ کیلویی با قیمت هر کیلوگرم ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان در کشور عرضه میشود.
راد گفت: شکر سفید نیز در بستهبندیهای مختلف و با احتساب ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده در اختیار کارگروه تنظیم بازار استانها قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه تعیین شیوه، شبکه و مباشرین توزیع کالاهای تخصیصی بر عهده کارگروه تنظیم بازار استانها است، تصریح کرد: این کالاها از طریق شبکههای منتخب اعم از فروشگاههای زنجیرهای، تعاونیهای مصرف، اصناف منتخب، مراکز عرضه مستقیم کالا و میادین میوه و ترهبار در سطح کشور توزیع میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در این نامه اظهار داشت: ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استانها، وظیفه تأمین و تدارک برنج و شکر تنظیم بازار تخصیصی را برعهده خواهند داشت.
وی بیان کرد: تخصیص برنج مربوط به استانهای تولیدکننده برنج شامل گیلان و مازندران با درخواست رئیس کارگروه تنظیم بازار استان انجام میشود.
راد افزود: سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، بازرسان سازمانهای جهاد کشاورزی استان، سازمان تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ایران مکلفند نسبت به کنترل و نظارت بر روند توزیع و رعایت قیمت فروش کالاهای یاد شده، اقدام و در صورت بروز تخلف، اقدام قانونی را با هماهنگی مراجع انجام دهند.
دیدگاه خود را ارسال کنید