نوید محمدزاده | نوید محمدزاده و همسرش | نوید محمدزاده در جشنواره کن
فوری: حرکت جنجالی نوید محمدزاده با برنامه بود؟| نوید دیگر بازی نمی کند
نوید محمدزاده بازیگر ایرانی متولد سال ۶۵ است. وی که به تازگی ازدواج کرده است هم اکنون به همراه همسرش فرشته حسینی راهی فرانسه شدند. این روزها با تصاویرشان سوژه فضای مجازی شدند.
نوید محمدزاده و همسرش در جشنواره جهانی فیلم کن فرانسه حاضر شدند. نوید محمدزاده برای بازی در فیلم برادران لیلا در این جشنواره حضور دارند. نوید محمدزاده و همسرش در فرش قرمز جشنواره کن با عکس های عاشقانه سوژ جذابی برای کاربران و بیننده ها شدند. این اولین عکس های عاشقانه یک زوج ایرانی در جشنواره کن است که این صحنه را نوید محمدزاده و همسرش رقم زدند. همسر نوید محمدزاده متولد کشور افغانستان است.
بیوگرافی نوید محمدزاده
نوید محمدزاده بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان 17 فروردین ماه سال 1365 متولد شد. این هنرمند کشورمان در خانواده ای پرجمعیت با 12 فرزند در ایلام متولد شد و فرزند آخر خانواده است.
نوید محمدزاده دارای 11 خواهر و برادر است و خواهرزاده و برادرزاده های متعددی دارد و جمعیت این خانواده به حدود 100 نفر میرسد و همواره از پدرش به نیکی یاد میکند و از او به عنوان مردی بزرگ نام میبرد.
این بازیگر جوان دارای مدرک فوق دیپلم عمران است و بازیگری را در کلاسهای بازیگری موسسه هنر هفت و زیر نظر اساتیدی چون مهتاب نصیرپور، محمد یعقوبی، علی سیلمانی و علی قنبری آموخت.
همسر نوید محمدزاده
فرشته حسینی در اردیبهشت سال ۱۳۷۶، از پدر و مادری افغان، در تهران به دنیا آمد. پدر و مادرش حدود ۳۰ سال پیش به دلیل جنگ از افغانستان به ایران آمده و در تهران ساکن شدند.او بازیگری را نزد افرادی همچون اصغر محبی، مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان فرا گرفت و در نمایشهایی همچون خشونت علیه زنان، سینماهای من، شازده کوچولو، ماهی سیاه کوچولو، من موجودی احساساتی هستم و غیره به روی صحنه رفت.نوید محمدزاده به همراه فرشته حسینی چندی پیش همه مجسمههای یک هنرمند افغانی را خریدند. این مجسمه ساز افغان درباره خرید مجسمههایش توسط نوید محمدزاده گفته بود: روزی مشغول کار مجسمه سازی بودم که فرشته حسینی یکی از هموطنان بازیگرم، تماس گرفت و خواستار دیدار شد. وقتی فرشته حسینی به انبار مجسمهها آمد، یک جوان خوش برخورد هم همراهش بود که مدام قیمت مجسمهها را میگرفت و هر قیمتی من میگفتم، کمی هم بیشتر حساب میکرد و در نهایت چندین مجسمه مرا با قیمتی بالا خرید.
این هنرمند افغان که عبدالهی نام داد در این باره اضافه کرده بود: پس از فروش مجسمهها بود که از طریق فرشته حسینی فهمیدم، خریدار مجسمههایم کسی نبوده جز نوید محمدزاده بازیگر «مغزهای کوچک زنگ زده» که اخیراً هم سریال «قورباغه» را بازی کرده بود.فرشته حسینی کار خود را از تئاتر و نمایش شروع کرد و بازی در نمایشهایی مانند «دوسیه»، «شازده کوچولو»، «من ماهی سیاه کوچولو هستم» را در کارنامه خود دارد. پس از آن در فیلمهای «من یک بازیگر شادم» ساخته سامره رضایی و «رفتن» ساخته نوید محمودی و چند فیلم کوتاه بازی میکند.
فیلم سینمایی «رفتن» ساخته برادران محمودی، با فیلمنامهای از جمشید محمودی، کارگردانی نوید محمودی و تهیهکنندگی جمشید محمودی کاری مشترک از ایران و افغانستان است که در آن بازیگرانی چون رضا احمدی، فرشته حسینی، بهرنگ علوی، نازنین بیاتی، مسعود میرطاهری، افشین اخلاقی، سیناسهیلی، محفوظ محمودی و شمس لنگرودی ایفای نقش کردند. فیلم رفتن قصه فرشته و نبی قصهای عشقی که در پیچ و تاب رسیدن و نرسیدن در غبار گم میشوند. او برای بازی در این فیلم در جشنواره بینالمللی فیلم مراکش موفق به کسب بهترین بازیگر زن شدفرشته حسینی در فیلمی دیگر برادران محمودی به نام هفت و نیم بازی کرد. فیلم ماجرای زندگی هفت دختر افغانستانی و ایرانی را در هفت اپیزود به صورت سکانس پلان روایت میکند و قصه دخترانی است که قرار است جمعه شب مراسم عروسی آنها برگزار شود، اما هر کدام از آنها به نوعی درگیر مسئلهای هستند.
شروع حرفهای کار نوید محمدزاده از کی بود؟
نوید محمدزاده: اولین اجرای عمومی نمایش «پسران آفتاب» بود که در کرج اجرا کردیم و برای آن کار سال ۸۷ جایزۀ دوم بازیگری بخش بین الملل جشنواره دانشجویی را گرفتم. سال ۸۸ «ماه در مرداب» محمد کوروش نیا را در تالار محراب داشتم؛ و میتوانم بگویم شروع جدی ام سال ۸۹ بود با «فاصلۀ تاریک ستاره ها» ایثار ابومحبوب و بعد «یک دقیقه سکوت» کار آیدا کیخایی، «دهانی پر از پرنده» فارس باقری بعد هم «آخرین نامه» مهرداد کوروش نیا که در فجر هم به خاطرش کاندیدای بازیگری شدم.
«بالاخره این زندگی مال کیه؟» دوست عزیزم اشکان خیل نژاد را در تالار مولوی اجرا کردیم که برای آن نقش، جایزه بازیگری جشنواره دانشجویی را بردم؛ و بعد هم که کار «زمستان۶۶» محمد یعقوبی و «ورود آقایان ممنوع!» خانم کتایون فیض مرندی را در تئاتر شهر داشتم. «آخرین نامه» را هم در جشنواره «اسپولِتو» ایتالیا یک اجرا بردیم.
نقشآفرینی وی در فیلم عصبانی نیستم موجب تحسین بسیاری از منتقدین گردید، تا جایی که بسیاری محمدزاده را شایستهٔ دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در سیودومین دوره جشنواره فیلم فجر میدانستند. همچنین وی ۲ بار پیاپی موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر و همچنین تندیس بهترین بازیگر مرد جشن حافظ گردیدهاست.
دیدگاه خود را ارسال کنید