وام قرض الحسنه | وام قرض الحسنه بانکی | وام قرض الحسنه میلیونی
وام قرض الحسنه 200 میلیون تومانی با شرایط باورنکردنی | دریافت وام قرض الحسنه با سود کم و سه روزه
وام فوری به طور معمول طی فاصله دو یا سه روز از تکمیل پرونده به متقاضی اعطا میشود اما شرایط پرداخت آن در بانکهای مختلف، متفاوت است.

وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص میشود. وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت میشود.
وام فوری به طور معمول طی فاصله دو یا سه روز از تکمیل پرونده به متقاضی اعطا میشود اما شرایط پرداخت آن در بانکهای مختلف، متفاوت است.
در این گزارش شرایط پرداخت وام فوری در دو بانک تجارت و صادرات بررسی و مقایسه شده است
بانک صادرات در طرح ۶۷ خود به متقاضیان وام فوری پرداخت میکند. حداقل مبلغ وام در طرح ۶۷ معادل پنج میلیون تومان و سقف آن ۲۰۰ میلیون تومان است. همچنین سود این وام ۶ درصد است.
برای دریافت این وام، ابتدا لازم است که متقاضیان در بانک صادرات سپرده کوتاه مدت افتتاح کنند و این سپرده مسدود خواهد شد.. این سپرده کوتاه مدت سودی هفت درصدی را برای مشتری تضمین میکند و این سود به صورت ماهیانه پرداخت میشود.
متقاضیان میتوانند پس از افتتاح حساب در بانک صادرات، تا سقف ۸۰ درصد سپرده خود از این بانک وام فوری دریافت کنند.
تعداد اقساط و مدتزمان بازپرداخت طرح ۶۷ بانک صادرات، بر اساس مبلغ سرمایهگذاری و تسهیلات دریافتی متقاضی مشخص میشود اما حداکثر زمان بازپرداخت این وام ۳۶ ماه است.
هر قسط وام ۲۰۰ میلیونی در این طرح حدود ۶ میلیون تومان است. به این ترتیب کل سود پرداختی توسط مشتری، پس از کسر دریافتی مربوط به سود سپرده به ۱۹ میلیون تومان میرسد.
وام ۳۰۰ میلیونی در طرح آنی بانک تجارت
بانک تجارت در طرح آنی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، وام فوری پرداخت میکند. نرخ سود تسهیلات آنی بانک تجارت با توجه به نرخ سود سپرده و میزان تسهیلات درخواستی، بین ۴ تا ۱۸ درصد متغیر است.
ضمانت این وام نیز با مسدودی سپرده است و ابطال این سپرده قبل از سررسید منوط به تسویه کامل مبلغ وام است. این سپرده نیز به مشتریان سود پرداخت میکند. با این وجود مشتری میتواند با انتخاب خود سود پنج، ۱۰ و ۱۵ درصد دریافت کنند.
هر قسط این وام با سود هفت درصدی و بازپرداخت ۳۶ ماهه نیز به ۹ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان میرسد. به علاوه متقاضیان این وام با دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه و سود چهار درصدی، ماهانه پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قسط پرداخت میکند.
متقاضیان این وام ۳۰۰ میلیون تومانی در نهایت معادل ۳۳۰ میلیون تومان به بانک تجارت پرداخت میکنند.
حبیب الله آسوده خدماترسانی به جامعه هدف در کمیته امداد در سال جاری را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: عملکرد مشارکت مردم به مردم در 7 ماه امسال بیش از 10 هزار و 500 میلیارد تومان ارزشگذاری شده است.
وی این خدمات را در قالب واگذاری کالا و پرداخت نقدی دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا مردم در 7 ماه امسال 1500 میلیارد تومان در نقاط مختلف کشور زکات پرداخت کردهاند که در حوزه خدماترسانی به نیازمندان هزینه شده است.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور با اشاره به کمک 300 میلیارد تومانی مردم در قالب صدقه خاطرنشان کرد: در 7 ماه امسال حامیان کودکان یتیم و محسنین 1400 میلیارد تومان به حساب آنان واریز کردهاند و مراکز نیکوکاری محلات هم نقش مهمی در خدماترسانی به نیازمندان و فقرا داشتهاند.
آسوده عمده هدف و سیاست کمیته امداد حضور مردم برای رفع نیازمندان دانست و بیان کرد: حکمرانی خیر و احسان در جامعه، از اهداف کمیته امداد با مشارکت مردم است و در این زمینه مشارکت حداکثری مردم در فعال شدن مراکز نیکوکاری و تحقق کمک به نیازمندان از اولویتهای کمیته امداد است.
وی با بیان اینکه امسال 500 هزار فرصت شغلی در این نهاد ویژه مددجویان و 5 دهک اقتصادی جامعه ایجاد میشود، گفت: سقف تسهیلات عمومی به منظور ایجاد اشتغال برای نیازمندان به 150 میلیون تومان افزایش یافته است.
معاون کمیته امداد کشور خاطرنشان کرد: سقف پرداخت تسهیلات عمومی برای کارفرمایان در بهکارگیری مددجویان کمیته امداد تا 4 میلیارد تومان افزایش یافته است.
آسوده با بیان اینکه 50 درصد تعهدات اشتغالزایی دولت در سال جاری توسط کمیته مداد اجرا میشود، اظهار داشت: در اجرا طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد در کشور شرایط مطلوبی دارد.
وی اشتغال را محور توانمندسازی مددجویان دانست و تصریح کرد: همه کارکنان این نهاد بسیج شدند تا با توانمندسازی مددجویان در حوزه اشتغالزایی و خوداتکایی افراد تحت پوشش و 5 دهک اقتصادی جامعه تسهیلات ارزان قیمت پرداخت کند.
معاون کمیته امداد کشور کمک، هدایت و نظارت بر اجرا طرحهای اشتغالزایی را از برنامههای مهم کمیته امداد دانست و بیان کرد: ایجاد اشتغال پایدار از برنامههای مهم کمیته امداد در سال جاری است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه هم به ماجرای وام ۱۰ میلیونی یارانه واکنش نشان داد و گفت: مدتی است پیامکهایی برای برخی سرپرستان خانوار یارانهبگیر ارسال میشود و یا کد ملی و شماره تماس سرپرست از سوی شهروندان به شمارهای ارسال میشود که از پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی برای سرپرستان خبر میدهد. این وام ۱۰ میلیون تومانی یارانه ۱۰۰ درصد کلاهبرداری است و نباید اطلاعات شخصی خود را از جمله کدملی، شماره کارت بانکی و… در اختیار افراد ناشناس قرار دهید.
اما جدای از این برخی از خبرها حاکی از این است که یک موسسه اعتباری قرضالحسنه اقدام به پرداخت وام فوری ۱۰ میلیونی به مردم کرده است. این موسسه مالی و اعتباری اعلام کرده که یک روزه به متقاضیان وام ۱۰ میلیون تومانی یارانه میدهد. وامی که کارمزد آن صفر است و یک روزه پرداخت میشود.
بررسیها نشان میدهد که این موسسه مالی و اعتباری تازه تاسیس شده و حتی مجوز بانک مرکزی را ندارد. اگرچه این موسسه هنوز پرداخت چنین وامی را تایید نکرده، اما سوالی که مطرح میشود این است که چرا این موسسه باید وام بدون کارمزد به متقاضیان بدهد؟
دبیرخانه ستاد مسکن و ازدواج سازمان بهزیستی کشور از عملیاتی شدن تفاهمنامه این سازمان با بنیاد مستضعفان برای پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن به خانوارهای دارای دو فرزند معلول و بالاتر خبر داد.
بصیر حیدری با اشاره به اینکه قرار است در طرح نهضت ملی مسکن ۱۶۰ هزار واحد مسکونی طی ۴ سال به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی واگذار شود، گفت: براساس تفاهم نامه فی مابین وزارت راه و شهرسازی و سازمان بهزیستی مقرر شده است که ۱۶۰ هزار واحد مسکونی به معلولان و مددجویان حائز شرایط واگذار شود.
وی با اشاره به دیگر اقدامات سازمان بهزیستی برای تسهیلات مسکن به مددجویان تحت پوشش بیان کرد: طی تفاهمنامه دو جانبه میان سازمان بهزیستی با بنیاد مستضعفان قرار است برای ۴۰۰۰ خانوار دارای حداقل دو معلول و بالاتر کمک بلاعوض به خانوارها پرداخت شود. این کمک بلاعوض برای خانوارهای شهری ۲۰۰ میلیون تومان و در مناطق روستایی ۱۵۰ میلیون تومان است.
به گفته حیدری، تاکنون ۱۲ استان که عملیات ساخت مسکن را آغاز کردهاند از تسهیلات بهرهمند شدهاند.
افرادی که مشتری بانک مهر ایران هستند، میتوانند برای کمبود نقدینگی از وام ۱۵۰ میلیونی طرح «۲ در یک» این مجموعه بهره ببرند. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و سود ندارند.
افرادی امکان دریافت وام ۱۵۰ میلیونی بانک مهر ایران را دارند که در یکی از شعب این مجموعه سپرده قرض الحسنه داشته باشند. البته افرادی امکان درخواست برای این تسهیلات را دارند که حداقل شش ماه از سپرده گذاری آنها گذشته باشد. کارمزد این وام یک درصد بوده و حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن ۶۰ ماه اعلام شده است. ضمانت اصلی برای این تسهیلات مسدودی سپرده است و به هیچ ضامنی کسر از حقوقی احتیاج ندارد.
با توجه به مبلغ وام، میزان کارمزد و مدت زمان بازپرداخت آن، مبلغ هر قسط ۲ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۶۲ تومان است. کل سود تسهیلات ۳ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۷۲۷ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۱۵۳ میلیون و ۹۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.
جزئیات پرداخت وام قرض الحسنه
بانک مرکزی با هدف شفافیت و نظارت بیشتر در بازار پول دستورالعمل اجرایی تأسیس، فعالیت، نظارت و انحلال صندوقهای قرضالحسنه تکشعبهای را ابلاغ کرد. هیأت عامل بانک یادشده امیدوار است با این دستور جدید بازار غیرمتشکل پولی را نظم دهد، اما سؤال اینجاست که آیا نهادهای پرقدرتی چون سازمان اقتصاد اسلامی با در اختیار داشتن ۹۰۰صندوق قرضالحسنه حاضر به همکاری با بانک مرکزی میشود؟
هرچند بانک مرکزی برآورد دقیقی از میزان سپردههای مردم نزد صندوقهای قرضالحسنه دارای مجوز و فاقد مجوز منتشر نکرده، اما تخمینزده میشود که ۱۰۰هزار میلیارد تومان از نقدینگی کشور در این صندوقها سپردهگذاری شده باشد.
به تازگی بانک مرکزی سامانه شبکه فراگیر قرضالحسنه موسوم به شفق را با هدف شفافکردن فرایند جذب سپردهها و اعطای تسهیلات رونمایی کرده که بهگفته علی صالحآبادی، هدف از این سامانه، ترویج سنت قرضالحسنه در بستری شفاف است.
برآورد میشود در صورت موفقیت بانک مرکزی برای نظارت بر فعالیت صندوقهای پسانداز تکشعبهای، دستکم جلوی بخشی از فعالیتهای زیرزمینی و دارای ابهام پولشویی گرفته شود؛ به این شرط که مجلس، دولت و قوه قضاییه در عمل از نهاد ناظر پولی حمایت کنند.
ارشدترین مقام بانک مرکزی تأکید میکند: تأسیس و فعالیت صندوقهای قرضالحسنه باید تحت نظارت بانک مرکزی باشد و در بستری شفاف و قانونمند توسعه یابد؛ براساس دستورالعمل جدید صندوقهای قرضالحسنه در قالب کوچک، متوسط و بزرگ تقسیمبندی شدهاند که سرمایه صندوقهای قرضالحسنه کوچک، ۳۵۰ میلیون تومان، متوسط یک میلیارد تومان و بزرگ ۳ میلیارد تومان است.
دیدگاه خود را ارسال کنید