قیمت گوشت | قیمت گوشت گوساله و گوسفندی | افزایش قیمت گوشت
افزایش سرسام آور قیمت گوشت در بازار امروز | قیمت گوشت گوساله و گوسفندی کیلویی چند؟
قیمت انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.
قیمت گوشت طی ماه های گذشته با تغییر همراه بود. قیمت گوشت ثابت ماند. قیمت گوشت بعد از افزایش قیمت نهاده های دامی گران شد. قیمت گوشت بعد از کاهش معنادار تقاضا ثابت ماند. قیمت گوشت امروز را در ادامه می خوانیم.
قیمت انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.
قیمت انواع گوشت قرمز به شرح زیر است:
نام محصول
قیمت واحد کیلوگرم (تومان)
راسته با استخوان گوسفندی
۱۷۵,۰۰۰
ران کامل ممتاز گوسفندی
۱۸۹,۰۰۰
کف دست گوسفندی با ماهیچه
۱۶۸,۰۰۰
ران پاک کرده گوساله
۱۹۶,۰۰۰
سر دست پاک کرده گوساله
۱۷۶,۰۰۰
گردن گوسفندی
۱۳۶,۰۰۰
قلوگاه گوساله
۱۴۹,۰۰۰
گردن گوساله
۱۳۵,۰۰۰
قلم گوساله
۲۹,۰۰۰
سردست گوسفندی
۱۵۵,۰۰۰
ماهیچه گوساله
۱۸۵.۰۰۰
دمبالیچه گوسفندی
۹۹,۰۰۰
نیم شقه سردست گوسفند
۱۸۸.۰۰۰
شقه لاشه گوسفندی
۱۷۹,۰۰۰
نیم شقه ران گوسفندی
۱۹۵,۰۰۰
عرضه گوشت بز و گوسفند ماده پر تقلب ترین اتفاق بازار
افشین صدر دادرس در پاسخ به این سوال که گفته می شود علت افزایش قیمت گوشت قرمز در هفتههای اخیر افزایش قیمت دام زنده است و آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ گفت: این موضوع درست نیست و قیمت دام زنده آنقدر افزایشی نشده است که به این شکل در قیمت گوشت تاثیر بگذارد.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: عمده گوشتی که در حال حاضر در بازار عرضه می شود گوشت دام نر پرواری نیست و گوشت دام ماده و بز است و اتفاقی که این وسط می افتد این است که دام ماده را با قیمت دام نر در بازار عرضه میکنند.
وی با بیان اینکه قیمت هر کیلو دام زنده نر پرواری بین ۶۸ تا ۷۲ هزار تومان است، اظهار کرد: عمده گوشتی که در حال حاضر در بازار عرضه میشود گوشت دام نر پرواری نیست و گوشت دام ماده و بز است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفند ماده نیز بین ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان است و اتفاقی که این وسط می افتد این است که دام ماده را با قیمت دام نر در بازار عرضه میکنند.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور تصریح کرد : شاهد این ادعا نیز انباشتگی دام نر در دامداریها است. اگر سری به میادین عرضه دام بزنید متوجه خواهید شد کسانی که قصد خرید دام دارند بیشتر طالب دام ماده هستند و دام نر به دلیل قیمت بالاتری که نسبت به قیمت دام ماده دارد خریداری ندارد.
وی در ادامه گفت: چون دامدارها نمیتوانند دامهای نرشان را به فروش برسانند در ضرر هستند.
به گفته این فعال صنعت دامپروری سودی که کشتار دام ماده دارد دام نر ندارد. برای مثال اگر دام نر کیلویی ۷۰ هزار تومان خریداری شود گوشت آن باید با قیمت حدود هر کیلو ۱۷۰ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد. ولی برخی دام ماده را با قیمت کیلویی ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان خریداری میکنند و گوشت آن را کیلویی۱۷۰ هزار تومان میفروشند و سود بیشتری میبرند.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور عنوان کرد: چون قیمت نهاده بالاست و توان مالی دامداران هم ضعیف شده و وعدههای حمایت از دامداران بعد از حذف ارز ترجیحی نیز محقق نشده، آنها نیز به دنبال حذف و فروش دامهای ماده خود هستند.
افزایش قیمت گوشت در راه است
دادرس گفت: برای مصرفکننده هم تشخیص گوشت دام نر و ماده از یکدیگر آسان نیست. وقتی مصرف کننده گوشت را خریداری میکند و گوشت دیر میپزد باید بداند که آن گوشت گوسفند ماده پیر است. یا اینکه برخی گوشت بز را هم وارد بازار کردهاند و به قیمت بره نر میفروشند، در حالی که قیمت هر کیلو بز زنده کیلویی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است. اگر مصرف کننده گوشتی را به اسم گوشت گوسفند خریداری کرد ولی در زمان پخت متوجه شد که گوشت بو می دهد بداند که گوشت بز نر خریده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در مصاحبه تلویزیونی خبر شبکه دو سیما گفت: اعداد و ارقام نشان میدهد که صادرات نمی تواند باعث افزایش قیمت گوشت شده باشد.
وی افزود: کشور ما سالانه می تواند یک میلیون راس دام برای صادرات تولید کند اما از مهر ماه سال جاری تا به امروز تنها 20 هزار راس دام صادر شده است بنابراین صادرات دلیل افزایش قیمت گوشت نمی باشد.
دماوندی نژاد بیان کرد: به دلیل افزایش برودت سرما رفت و آمد مختل شده به همین دلیل این موضوع می تواند تاثیر گذار باشد اما وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص تمهیداتی انجام داده است.
وی اعلام کرد: روزانه یک هزار راس دام سبک و 200 راس دام سنگین در کشتارگاه ها کشتار می شود و به بازار عرضه می گردد تا بتوانیم تعادل را در عرضه و تقاضا حفظ کنیم.
وی در پایان اظهار داشت: نسبت به آمار و ارقام موجود عرضه دام، مازاد بر نیاز بوده در این مقطع چند روزه به دلیل یخبندان ایجاد شده در مناطق مختلف کشور تردد مختل گردیده که از طریق کشتارگاه طرف قرارداد، دام کشتار و عرضه گردیده است.
وی در خصوص ذخیره سازی دام اعلام کرد : شرکت پشتیبانی امور دام کشور هم اکنون 50 هزار راس دام سبک و بیش از هزار راس دام به شکل زنده ذخیره کرده است.
دیدگاه خود را ارسال کنید