علی دایی | علی دایی بیوگرافی | علی دایی اینستاگرام
حمله تند روزنامه زاکانی به علی دایی | جنجال جدید علی دایی برایش دردساز شد
روزنامه همشهری خطاب به علی دایی نوشت: آقای دایی! شما حتما باهوش هستید، حتما استعداد دارید، اما حتما باید یادتان باشد که کجا تحصیل کردهاید.
علی دایی بهترین گل زن تیم ملی ایران است. علی دایی سرمربی و بازیکن پرسپولیس بود. وی کارنامه درخشانی در عرصه ورزشی دارد. علی دایی هر سال فعالیت های خیریه انجام میدهد. علی دایی هم در عرصه ورزش و هم در زندگی شخصی خودش، نماد یک اسطوره است. علی دایی بین مردم ایران محبوبیت فراوانی دارد.
روزنامه همشهری خطاب به علی دایی نوشت: آقای دایی! شما حتما باهوش هستید، حتما استعداد دارید، اما حتما باید یادتان باشد که کجا تحصیل کردهاید.
شما در معتبرترین دانشگاه این مملکت با بودجه عمومی درس خواندید؛ با پول همین مردم کشوری که امروز مثل آب خوردن منکر تأثیرشان در پیشرفت و رشدتان هستید. چطور با وجدانتان کنار آمدید تا به این مردم پشت کنید و با فراخوانهایی همراه شوید که امنیت همین مردم را نشانه گرفته است؟ چطور به فراخوان اعتصاب کسانی لبیک گفتید که خواستار افزایش تحریم علیه مردم ایران هستند؟ چطور با افرادی همصدا شدید که پا را از تحریم فراتر گذاشتهاند و خواهان حمله نظامی به این سرزمین هستند؟ امیدوارم پاسخی به این سؤالها، حداقل برای خودتان داشته باشید.
با جنجالهای اخیر مربوط به ممنوعالخروجی همسرتان دوباره یاد متن کوتاهی افتادم که چند هفته قبل در فضای مجازی منتشر کردید. جایی در آن میان نوشته بودید: «در کدامین ورزشگاهی که شما ساختهاید، من به اینجا رسیده و دیده شدهام.» این جمله پتک سنگینی بود بر سر ما. یکبار دیگر این جملهای را که در پیام کوتاهتان بهکار بردید، مرور کنید. مشکلی با این جور حرف زدن ندارید؟ هیچ نکتهای در آن نمیبینید؟ این جملات را واقعا خودتان نوشتید یا برایتان نوشتند؟ یکبار آن را خواندید یا اینکه بدون تأمل آن را منتشر کردید؟ شاید عصبانی بودید، اما بهنظرم به همین نوع حرف زدن است که میگویند حرف زدن «متکبرانه».
آقای دایی! شما درست میگویید؛ شاید این آب و خاک، هیچ سند و مدرکی نداشته باشد برای اینکه اثبات کند شما را در دل خود رشد و پرورش داده است، اما با حافظه مردم این کشور چه میکنید؟ بله، شما امروز اسطوره فوتبال ما هستید. بارها جزو برترینهای تاریخ فوتبال آسیا بودهاید. دنیا، فوتبال ما را به نام شما میشناسد. سالها عنوان بهترین گلزن ملی فوتبال جهان را داشتهاید. هنوز هم ورودی اصلی ورزشگاه آزادی به نام شماست، اما حتی اگر مردم نقاط دیگر ایران یادشان رفته باشد، اردبیلیها خوب بهخاطر دارند که شما فوتبالتان را از تیم استقلال همین شهر شروع کردید. وقتی داشتید آن جمله عجیب را در پیامتان مینوشتید به آن شروع ورزشی در زادگاهتان فکر کردید یا فقط خاطره حضور در بوندسلیگا را به یاد آوردید؟ شما بازیکن استقلال اردبیل، تاکسیرانی، بانک تجارت، پرسپولیس و تیم ملی ایران بودید و بعد بازیکن تیمهای قطری، اماراتی و آلمانی شدید.
آقای دایی! ماجرای روایتتان از آن دختر اردبیلی چه شد؟ ما همچنان منتظریم. هنوز پای حرفتان هستید؟ حتما سند و مدرکی دارید که در آن مقطع آنقدر محکم گفتید: «اطلاعات من از زادگاهم اردبیل کامل است و اگر به صحت مسئلهای نرسم، هیچگاه اظهارنظر نمیکنم.» بسیار هم عالی آقای دایی. اردبیلیها و همه ما ایرانیها هم به همین دلیل برای شما احترام ویژهای قائلیم، اما تا کی باید صبر کنیم تا اطلاعاتتان را بیان کنید؟ شما گفتهاید که«تاریخ ثابت کرده، میکند و خواهد کرد چه کسانی دروغگو هستند.» خب، برای اینکه دراین پیچ تاریخی، دروغگویان را رسوا کنید، مستندات خود را درباره علت فوت اسرا پناهی منتشر کنید. این جوری نیازی به صبر کردن نیست و دروغها آشکار میشوند.
میانجیگری علی دایی در آزادی یک زندانی
سید محتشم حسینی صبح روز پنجشنبه اظهار کرد: با تلاش اعضای شورای حل اختلاف، قضات، معتمدین و میانجیگری علی دایی اسطوره فوتبال پرونده این زندانی بعد از ۱۷ سال به سازش ختم و متهم از چوبه دار نجات یافت.
وی اضافه کرد: در همین راستا به پاس تقدیر از این عمل سخاوتمندانه، لوح یادبودی از سوی رئیس زندان برای تقدیم به این اسطوره فوتبال، به وکیل پرونده تحویل داده شد.
سرپرست اداره کل زندانهای استان بوشهر با اشاره به پروندههای رهایی از قصاص در این استان اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون در سه فقره پرونده قتل عمد که به قصاص نفس محکوم شده بودند، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف به ویژه شورای حل اختلاف زندان و معتمدان و خیرین و با پیگیریهای مستمر، توقف اجرای حکم از اولیای دم گرفته شده است. حسینی تصریح کرد: پارسال ۲۷ پرونده قصاص در استان بوشهر به صلح و سازش ختم شد.
زندگینامه علی دایی
علی دایی اول فروردین 1348 علی دایی در محله جیرال و خانواده ای پرجمعیت به دنیا آمد. علی دایی چهار برادر دارد و از نعمت خواهر محروم است.علی دایی که در فوتبال به عنوان یک اسطوره شناخته می شود در زندگی شخصی و تحصیلات نیز همپای ورزش به موفقیت هایی دست یافته است.علی دایی در سال 1366 در رشته مهندسی عمران، دانشگاه شریف پذیرفته شد ولی به دلیل بازی فوتبال در گزینش ورودی به دانشگاه ناکام ماند.اما علی دایی از این اتفاق نا امید نشد و در همان سال در رشته مهندسی کشاورزی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب پذیرفته شد و دو ترم به تحصیل پرداخت. این پایان ماجرای تحصیل شهریار ایران نبود. علی دایی در سال 1367 مجدد در کنکور شرکت کرد و در رشته متالوژی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و مدرک لیسانس خود را در بهمن ماه 1371 از این دانشگاه معتبر دریافت کرد.علی دایی که به عنوان بازیکن سخت کوش و خستگی ناپذیر شناخته میشود در تحصیل به لیسانس متالوژی قانع نبوده و تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه آزاد ادامه داد.
علی دایی علاوه بر موفقیت های فوتبالی و تحصیلی در تجارت نیز موفق بوده و هم اکنون گرداننده چندین شرکت بزرگ، چند فروشگاه، کارخانه تولیدی پوشاک ورزشی و عضو اتاق بازرگانی تهران می باشد.مشاغل علی دایی به پوشاک ورزشی محدود نشده و در ساختمان سازی نیز فعال است.فعالیت های اقتصادی و محبوبیت ورزشی علی دایی را از نیکوکاری و کارهای خیرخواهانه غافل نکرده و در سال 1385 یک هنرستان کار و دانش در شهرک گلستان اردبیل با تمامی تجهیزات به نام ابوالفضل دایی(پدرش) ساخت و تحویل آموزش و پرورش ناحیه 1 داد.
فعالیت های اقتصادی و ورزشی علی دایی
در ابان 1392 یک دبستان 6 کلاسه اهدایی نازی صفاری، مقیم آمریکا که به همت علی دایی و مشارکت اداره کل نوسازی مدارس احداث شده، در روستای آزادده صالح آباد در استان خراسان رضوی به بهره برداری رسید که این پروژه دارای 400 متر مربع زیربنابوده که برای احداث آن مجموعا 300 میلیون تومان هزینه شده بود. علی دایی به نمایندگی از جامعه ورزشکاران در سومین دو سالانه نشان نیکوکاری که 12 اسفندماه 1392 برگزار شد نشان نیکوکاری را دریافت کرد.
سوابق ورزشی علی دایی
هفته گذشته در حالی فصل جدید رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا آغاز شد که در رقابتهای گروه G و دوئل میان تیمهای دورتموند و بشیکتاش، یک میهمان ویژه ایرانی در ورزشگاه وودافون آرهنا ترکیه حضور داشت و از نزدیک این مسابقه حساس را که با برتری دورتموندیها به پایان رسید، نظارهگر بود؛ این میهمان ویژه کسی جز علی دایی، اسطوره فوتبال ایران و آقای گل سابق فوتبال جهان نبود.دایی به دعوت باشگاه بشیکتاش به همراه امیر سلطانی دوست و مشاورش عازم ترکیه شده بود و در کنار تماشای بازی این تیم ترکیهای مقابل بوروسیا دورتموند، دیداری با رئیس، نایب رئیس و همچنین دبیرکل فدراسیون فوتبال ترکیه داشت و با حمیت آلتینتوپ هافبک سابق رئال مادرید و تیم ملی ترکیه که در کسوت مشاور ارشد فدراسیون فوتبال ترکیه فعالیت دارد، دیداری انجام داد.همچنین در حاشیه این سفر، پیراهن شماره ۱۰ تیم ملی ترکیه به صورت هدیه و به رسم نمادین از سوی سروت یارمدیچی نایب رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به علی دایی اهدا شد.تولد علی دایی که ١٤ بهمن ماه بود، با یک تاخیر حدودا ٤٠ روزه به علت درگذشت مهرداد میناوند و علی انصاریان توسط دوستانش انجام شد.
ازدواج علی دایی
ازدواج علی دایی در اول بهمن ماه 1383 صورت گرفت و به جرگه متاهلین پیوست. علی دایی در سال 1384 در مصاحبه ای با سایت تبیان در خصوص شیوه آشنایی با همسرش و خصوصیات شریک زندگیش گفت:همسرم از آشنایان دور خانوادگی ما می باشد، مادرش اردبیلی و پدرش تبریزی است و بزرگ شده تهران می باشد. مشخصات کامل یک دختر آذربایجانی را دارد و لیسانس صنایع غذایی می باشد، او هشت سال از من کوچک تر است.علی دایی در خصوص انتخاب همسرش گفت:همسرم را هم من انتخاب کردم و هم مادرم. علی دایی در ادامه می گوید:همسرم فرزند اول خانواده است.
نکته جالب در مورد ازدواج دایی مهریه همسرشان است. «از آنجا که خانواده همسرم دارای اعتقادات ارزشمند اسلامی هستند، مهریه شان مثل مهریه حضرت فاطمه(س)، «آب» است. خیلی ها فکر می کردن که مهریه همسرم سکه های زیادی است، به قول این جدیدی ها!... اما با تفاهمی که بین ما بود، مهریه ضامن خوشبختی نیست، بلکه صداقت ها و حسن نیت ها، زمینه ساز یک زندگی مشترک است»
اولین فرزند علی دایی در سال 1388 به دنیا آمد. دختری با نام نورا که علی دایی به وی بسیار علاقه دارد و می گوید:دوست دارم نورا به همه چیز برسد.علی دایی هر موقعیتی که برایش پیش بیاید دخترش را با خود همراه میکند.
دیدگاه خود را ارسال کنید