آناهیتا نعمتی | حواشی آناهیتا نعمتی
همسر سابق آناهیتا نعمتی با این حرکت ثابت کرد هنوز عاشق است | ابولفضل پور عرب جنجال به پا کرد
یکی از پدیدههای جشنواره فیلم فجر امسال را باید ابوالفضل پور عرب دانست. بازیگر قدیمی و محبوبی که با رفتار حرفهای و اخلاقیاش نشان داده که عاشق مردم و کشورش است. اما نه با دمزدن و شوآف بلکه در عمل و رفتار مدنی در عرصه واقعیت.
آناهیتا نعمتی در سال 1356 در شاهرود به دنیا آمد. آناهیتا نعمتی بازی در تئاتر را در سال 1372 و با بازی در تنبورنوازان آغاز کرد. آناهیتا نعمتی با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضراء در سال 1374 به دنیای بازیگری معرفی شد. آناهیتا نعمتی بازی در سینما را در سال 1375 و با فیلم به نمایش درنیامده افسانه پوپک طلایی آغاز کرد. آناهیتا نعمتی بعد از گذاراندن دوره بازیگری زیر نظر مرحوم حمید سمندریان برای اولین بار در نقش کوتاهی در فیلم هیوا ظاهر شد.
درست در زمانی این عفو رهبری رخ داد که با روزهای پرحاشیه جشنواره فیلم فجر مصادف شد. روزهایی که بازیگران جای خود را در خانه جشنواره فیلم فجر خالی کردند. همان خانهای که در آنجا سیمرغ گرفتند و در مقابل دوربینها درخشیدند. این روزها خانه جشنواره کمتر بازیگران را میبیند اما پورعرب، این سوپراستار دهه هفتاد که هنوز یک بازیگر و هنرپیشه حرفهای سینما است به جشنواره آمد. او نشان داد که جشنواره برای خود قدمت، اصالت، وزانت و اعتباری دارد که نباید با سلیقه و میل خودمان با آن بازی کنیم.
بیوگرافی آناهیتا نعمتی
نام :آناهیتا
نام خانوادگی :نعمتی
زمینه فعالیت :بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون
تولد :20 تیر 1356
محل زندگی :تهران، ایران
ملیت :ایران
پیشه :بازیگری
سال های فعالیت :1372
همسر :ابوالفضل پورعرب (همسر سابق)
فرزندان :رایکا پور عرب
او در سال 1356 در شاهرود به دنیا آمد.آناهیتا نعمتی بازی در تئاتر را در سال 1372 و با بازی در تنبورنوازان (هادی مرزبان) آغاز کرد. وی با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی) در سال 1374 به دنیای بازیگری معرفی شد.آناهیتا نعمتی بازی در سینما را در سال 1375 و با فیلم به نمایش درنیامده افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی) آغاز کرداو بعد از گذاراندن دوره بازیگری زیر نظر مرحوم حمید سمندریان برای اولین بار در نقش کوتاهی در فیلم «هیوا» (رسول ملاقلی پور، 1377) ظاهر شد.اولین فیلمی که از او بر پرده سینماها به نمایش درآمد در سال 1378 و با نام عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده) بود.اما با بازی در مجموعه تلویزیونی پرطرفدار مسافر» بود که به شهرت رسید. او تا قبل از «پارک وی» (فریدون جیرانی، 1385) نتوانسته بود در سینما اعتباری برای خود دست و پا کند. اما در فیلم «پارک وی نشان می دهد که می توان در آینده روی او حساب ویژه ای باز کرد. نعمتی در فیلم «زن دوم» (سیروس الوند) یکی از نقش های اصلی را بر عهده دارد و در یک سکانس، جایی که از بهرام (محمدرضا فروتن) می خواهد که به او فرصت بدهد، بیادماندنی است. در سال 1369 در کلاسهای بازیگری تئاتر شرکت کرد و در واقع دلش میخواست یک بازیگر خوب و حرفه ای تئاتر شود و در ابتدا علاقه چندانی به بازی در سینما و تلویزیون نداشت.اولین کار جدی او نمایش ” تنبور نواز بود”.”.بازی در سینما از سال 1357 و با فیلم” افسانه پوپک طلایی” به کارگردانی خسرو شجاعی آغاز کرد؛ فیلمی که هرگز اکران نشد.در انتخاب نقش، مواردی که برایش حائز اهمیت هستند را کارگردان و فیلمنامه می داند.اولین فیلمی که با بازی او در سینما ها اکران شد، ” عشق کافی نیست” به کارگردانی مهدی صباغ زاده بود که در سال 1378 بر روی پرده رفت.
آناهیتا نعمتی
زندگی خانوادگی آناهیتا نعمتی
پدر او مهندس و مادرش کارمند است.یک برادر به نام آرین دارد که 13 سال از خودش کوچک تراست.دارای مدرک دیپلم در رشته علوم تجربی است.در دوران مدرسه بسیار شیطان و در عین حال خیلی هم درسخوان بود بدترین نمره ای که در دوران مدرسه گرفته را هرگز فراموش نمی کند، نمره یک در فیزیک! البته این نمره بخاطر شیطنت های زیادش بود که خون دبیر فیزیک را بجوش آورده بود.
ازدواج وفرزند آناهیتا نعمتی
آنا نعمتی همسر سابق ابوالفضل پورعرب می باشد, حاصل این ازدواج دختری به نام رایکا بود.او در مورد فرزندش می گوید:
خیلی خوشحالم که رایکا را دارم و خوشحالم که با سن و سال کم او را به دنیا آورده ام، چون الان خیلی با هم دوست هستیم. همیشه به خودم می گویم ای کاش در 17-18 سالگی به دنیا می آوردمش. رایکا انگیزه ی زندگی، کار کردن، موفقیت، پیشرفت و ساختن من است. بسیار دختر باهوشی است و منتقد کارهای من. یکی از دلایلی که بعضی از فیلم ها را بازی نکردم رایکا بود.چند تا از کارهای من را دید و گفت خجالت نمی کشی اینها را بازی کرده ای؟ این چه بازی است کردی؟ (می خندد) ولی خیلی جاها آمده و تئاترهایم را دیده و تشویقم هم کرده. خیلی بیشتر از سن اش می فهمد.
آناهیتا نعمتی
دلیل تغییر اسم آناهیتا نعمتی
او می گوید:دلیلش تشابه اسمی با خانم آناهیتا همتی بود که قبل از من و در سال 1372 وارد این عرصه شده بود، در حالی که من سال 76 وارد سینما شدم. خب خانم همتی قدیمیتر از من بود. اسمشان هم جا افتاده بود و شناخته شده بودند. سه – چهار سال اولی که وارد این عرصه شدم، اغلب مصاحبه هایی که از من چاپ میشد، اطلاعات غلط داشت! در حقیقت اطلاعات خانم همتی جای من نوشته میشد! از سال تولد بگیرید تا اطلاعات فیلمها و سریالها. و همینطور عکس! حتی گاهی در تیتراژها هم این اشتباه پیش می آمد. به همین خاطر احساس کردم که باید یک تفاوتی ایجاد شود. از فیلم «پارک وی» به بعد بود که تصمیم گرفتم اسمم را به آنا تغییر دهم.
آناهیتا نعمتی
علاقه آناهیتا نعمتی به ورزش
آنانعمتی میگوید:از کودکی همه اش در حیاط و کوچه بودیم و ورزش می کردیم. دوچرخه سواری و والیبال حتی فوتبال! الان رایکا را هم سعی می کنم همین گونه تربیت کنم. چند رشته همزمان البته نه به صورت تخصصی که حرفه اش بشود. از کودکی دوست داشتم ورزش های مختلف را در حد بلد بودن یاد بگیرم. بعد از فیلم «هدف اصلی» رفتم کیک بوکسینگ کار کردم و…
آناهیتا نعمتی
افتخارات سینمایی آناهیتا نعمتی
کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر مکمل زن از جشن بزرگ دنیای تصویر برای فیلم «زن دوم»
کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر مکمل زن از بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «آل»
کاندیدای بهترین بازیگر زن برای فیلم (ال) از جشن دنیای تصویر
کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «برف روی شیروانی داغ»
کاندیدای بهترین بازیگر زن برای فیلم (برف روی شیروانی داغ) از دنیای تصویر
کاندیدای بهترین بازیگر زن برای فیلم (برف روی شیروانی داغ) از جشن منتقدین
کاندیدای بهترین بازیگر مکمل زن به انتخاب نویسندگان و منتقدین سایت سی نت برای بازی در فیلم «برخورد خیلی نزدیک»
کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «یکی میخواد باهات حرف بزنه» از سی امین جشنواره فیلم فجر
کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «انارهای نارس»
دریافت تندیس سینمایی حافظ بهترین بازیگر زن برای فیلم «انارهای نارس»
آناهیتا نعمتی
فیلم شناسی آناهیتا نعمتی
سینما
ماحی داود خیام 1394
عصر یخبندان مهتاب مصطفی کیایی1393
انارهای نارس مجیدرضا مصطفوی 1392
یکی می خواد باهات حرف بزنه منوچهر هادی 1390
پایان دوم یعقوب غفاری 1389
پنهان 1389
شیش و بش بهمن گودرزی 1389
در امتداد شهر علی عطشانی 1389
برف روی شیروانی داغ محمدهادی کریمی 1389
پرستوهای عاشق فریال بهزاد 1389
یکی از ما دو نفر تهمینه میلانی 1389
آل الهه کامرانی بهرام بهرامیان 1388
برخورد خیلی نزدیک اسماعیل میهن دوست 1387
دعوت ابراهیم حاتمی کیا 1387
زن دوم سیروس الوند 1386
پارک وی فریدون جیرانی 1385
سوغات فرنگ کامران قدکچیان 1385
پروین اعتصامی مرتضی هرندی 1384
شغال (فیلم) اصغر نصیری 1384
انتخاب تورج منصوری 1383
زندانی 707 حبیب اله بهمنی 1380
دلباخته خسرو معصومی 1378
هیوا رسول ملاقلی پور 1377
مجموعه تلویزیونی
جاده قدیم بهرام بهرامیان 1394
کلاه پهلوی سید ضیاءالدین دری 1391
خسته دلان سیروس الوند 1385
پول کثیف جواد افشار 1382
کریم خان زند محمدرضا ورزی 1380–1379
مسافر افسانه سیروس مقدم 1379
سایه آفتاب
همراز
فیلم کوتاه
قضاوت
سکوت
بازتاب یک ذهن ناتمام
مثل همیشه
آناهیتا نعمتی
فیلم های آناهیتا نعمتی
تئاتر
چنگیزخان (چیستا یثربی)
مرغ سحر (احمد آسوده)
سیزده (روزبه سجادی حسینی)
نمایشنامه خوانی «ماه در آب» (بهاره مشیری)
دیدگاه خود را ارسال کنید