رتبه بندی معلمان | شرایط رتبه بندی معلمان
فرصت 10 روزه برای رتبه بندی معلمان و افزایش حقوق | رتبه بندی معلمان برای معلمان غیر رسمی چگونه انجام می شود؟
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از صدور احکام قطعی رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت: از روزی که معلمان رتبه خود را در سامانه مشاهده کنند ۱۰ روز فرصت دارند تا اگر اعتراضی داشتند آن را به ثبت برسانند.
رتبه بندی معلمان از دغدغههای مهم فرهنگیان است. رتبه بندی معلمان حواشی بسیاری را به دنبال داشته است.رتبه بندی معلمان مدتهاست که قرار است اجرا شود.رتبه بندی معلمان برای معلمان اهمیت فوق العاده ای دارد. رتبه بندی معلمان با اما و اگرهای فراوان همراه است.
صادق ستاریفرد در حاشیه آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره علمی پژوهشی فرهنگیان که در ساختمان مرکزی وزرات آموزش و پرورش برگزار شد، درباره ادامه همکاری نیروهای غیررسمی با آموزش و پرورش، گفت: معلمانی داریم که غیررسمی به آموزش و پرورش کمک میکنند، بر اساس مجوز سازمان اداری استخدامی تمدید قراردادشان برای سال آینده وجاهت ندارد و لازم است حتما در آزمون شرکت کنند. این فرصت فراهم شده که این افراد در آزمون استخدامی آموزش و پرورش که تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارد شرکت کنند.
وی افزود: معلمان خرید خدماتی ۱۹ هزار و ۸۶۱ نفر هستند. حداقل و حداکثر سن شرکت در ازمون استخدامی ۲۰ و ۴۰ سال پیش بینی شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹۳۰ هزار همکار بازنشسته و شاغل مشمول رتبه بندی داریم گفت: احکام قطعی رتبه بندی تا امروز برای همه مشمولین صادر شده، مگر همکاری که ثبت مدارک نکرده باشد.
ستاریفرد افزود: به نظر میرسد توزیع رتبهها منطقی است. اما اگر همکاران اعتراضاتی دارند چارچوبی پیش بینی کردیم که اگر نسبت به هرکدام از موارد و شایستگیها که احساس کردند کمتر دیده شده اعتراض دارند، اعتراض خود را ثبت کنند. به اعتراضات رسیدگی میشود و جای نگرانی وجود ندارد. بر اساس مفاد آیین نامه، چارچوبی پیش بینی شده و نحوه رسیدگی ابلاغ میشود. اعتراضات را به نحوی دنبال میکنیم که حقی تضییع نشود.
وی در پاسخ به اینکه فرهنگیان گلایههای بسیاری نسبت به رتبه هایشان دارند و حتی افرادی را داشتهایم که با ۳۰ سال خدمت فاقد رتبه شده اند گفت: رتبه بندی و ارزیابی کار انسان است و خطا دارد و این خطاها را رد نمیکنیم. حتما فرایند ارزیابی ما مجدد قابل بازنگری است. به مشکلات رسیدگی میکنیم از جمله آنها که سنوات خدمتی بالا دارند یا آنها که ارزیاب به مدارکشان امتیاز نداده است. اینها همه قابل بررسی مجدد هستند، مشروط به ثبت اعتراضات.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره زمان رسیدگی به اعتراضات نیز گفت: معلمان از روزی که رتبه شان را مشاهده میکنند میتوانند نسبت به ثبت اعتراض اقدام کنند. تاکنون حدود ۳۱ درصد همکاران نسبت به حکمشان اعتراض داشته اند و حدود ۷۰۰ هزار نفر هم میتوانند احکام شان را ببینند.
به گفته ستاریفرد، نیروهای اداری طبق قانون مشمول رتبه بندی نمیشوند. تنها این امکان پیش بینی شده که مشمولان بخشنامه ۲۳۰ اگر به مدرسه برگردند مشمول شوند.
وی همچنین اعلام کرد که پیگیر پرداخت مطالبات فرهنگیان هستیم.
مشمولان قانون رتبه بندی معلمان
۱-به استناد ماده ۲ و تبصره ماده ۴ قانون مشمولان رتبهبندی عبارتند از:
الف) معلمان موضوع جزء۱ ماده۲، اشخاص موضوع تبصره ماده۴ قانون و عناوین معادل آنها در طرح طبقهبندی مشاغل معلمان کشور
ب) افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شدهاند از طرح طبقهبندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب ۱۳۵۸ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی آن
تبصره ۱: افراد مشمول بند ب صرفاً شامل معلمانی است که در ادارات مناطق/ نواحی/ شهرستانها/ استانها/ ستاد وزارتخانه و سازمانهای وابسته به وزارت مشغول خدمت هستند.
تبصره ۲ : اشخاصی که هم اکنون رسالت خطیر تعلیم و تربیت دانش آموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر عهده ندارند از قبیل کارکنان مأمور یا انتقالی به سایر دستگاههای اجرایی (اعم از: با حفظ پست سازمانی یا بدون آن، با پرداخت حقوق از مبدا یا از مقصد)، کارکنان مأمور به مدارس غیر دولتی (به استثنای مدیران و معاونینی که معلم بوده و از آموزش و پرورش حقوق دریافت میکنند)، افراد انتقالی به دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی و همچنین دانشجومعلمان متعهد خدمت شاغل به تحصیل در دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی مشمول رتبهبندی معلمان نیستند.
دیدگاه خود را ارسال کنید