قیمت دلار | افزایش قیمت دلار
قیمت دلار امروز دوباره بازار را با خاک یکسان کرد | قیمت دلار به چند رسید؟
قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارزها امروز چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ را میتوانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیهای متفاوت است.
قیمت دلار طی چند ماه گذشته با نوسان همراه است. قیمت دلار در اقتصاد کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. قیمت دلار در صرافی ملی متفاوت است. قیمت دلار پس از ارز دولتی افزایشی شد. قیمت دلار امروز را در ادامه می خوانیم.
بروزرسانی قیمت دلار و ارزها: چهارشنبه 23 فروردین - 08:30
ارز
قیمت (ریال)
دلار (مبادله ای) 508,020
یورو 552,980
درهم امارات 137,830
پوند انگلیس 631,690
لیر ترکیه 26,400
فرانک سوئیس 562,700
یوان چین 73,900
ین ژاپن (100 ین) 380,830
وون کره جنوبی 390
دلار کانادا 377,600
دلار استرالیا 338,400
دلار نیوزیلند 315,000
دلار سنگاپور 381,900
روپیه هند 6,200
روپیه پاکستان 1,770
دینار عراق 388
پوند سوریه 202
افغانی 5,920
کرون دانمارک 74,500
کرون سوئد 48,700
کرون نروژ 48,100
ریال عربستان 135,880
ریال قطر 139,900
ریال عمان 1,323,300
دینار کویت 1,661,400
دینار بحرین 1,350,700
رینگیت مالزی 115,300
بات تایلند 14,870
دلار هنگ کنگ 64,900
روبل روسیه 6,210
منات آذربایجان 300,300
درام ارمنستان 1,310
لاری گرجستان 204,000
سوم قرقیزستان 5,820
سامانی تاجیکستان 46,700
منات ترکمنستان 145900
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 23 فروردین | قیمت دلار فردایی چند ؟
امروز قیمت دلار در کف کانال پنجم نوسان داشت. فعالان بازار گشایش روابط سیاسی با کشورهای همسایه را عامل اصلی این ثبات در بازار ارز میدانند.
امروز قیمت دلار افزایش محدودی داشت. این اسکناس آمریکایی روز گذشته در کف کانال پنجم قرار داشت و امروز با افزایش ۵۰ تومانی قیمت همچنان در کف همین کانال محبوس است.
امروز قیمت دلار در بازارهای همسایه نیز افزایش محدودی داشت و به دلار تهران سیگنال افزایش قیمت داد. دلار هرات با قیمت ۵۱ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد و یک پله رشد داشت. قیمت دلار سلیمانیه ۵۰ هزار و ۴۹۰ تومان شد و رشد قیمت ۴۰۰ تومانی داشت.
قیمت درهم روز گذشته به کانال ۱۳ هزار تومانی برگشت اما امروز با روند صعودی باز شد و با قیمت ۱۴ هزار و ۲۵۰ تومان معامله شد.
به اعتقاد فعالان بازار ارز قیمت دلار با تکیه بر اخبار مساعد سیاسی و مذاکرات ایران با کشورهای همسایه به ویژه عربستان در روند باثباتی نوسان دارد. به اعتقاد آنها مذاکرات با کشورهای همسایه تا حدودی جای خالی برجام را در بازار ارز و طلا پر کرده است.
شب گذشته رئیس کل بانک مرکزی در برنامه ویژه خبری حضور یافت. او در این برنامه بار دیگر اعلام کرد قیمتهای بازار آزاد را به رسمیت نمیشناسد. این اظهار نظر باعث شد برخی معاملهگران احتمال دهند که بازارساز با عرضه شدید ارز به دنبال پایین آوردن قیمت دلار است.
بازیگران ارزی معتقدند در صورتی که قیمت دلار کانال پنجم را حفظ کند انتظارات نزولی در بازار ارز محدودتر خواهد شد.
علاوه بر موضوعاتی نظیر مهار تورم، انحلال بانکهای ناتراز، راهاندازی صندوق تثبیت ارزی، استفاده از حساب یارانه و سهام عدالت برای دریافت وام و مواردی از این دست، فرزین بر جمعآوری دلارهای خانگی و تشویق مردم برای ایجاد سپرده ارزی تاکید کرد. او شب گذشته وعده داد که به سپرده های ارزی سود هم تعلق میگیرد و بر اساس آنچه بانکها اعلام کردهاند میزان سود پرداختی به سپردههای ارزی از صفر تا ۳.۵ درصد متغیر است.
به نظر میرسد بانک مرکزی قصد دارد با سیاستهای اتخاذ شده، ارزهای احتکار شده در خانهها و در دست مردم را جذب سیستم بانکی کند. باید دید با توجه به بیاعتمادی مردم و تجربه ناخوشایند سالهای گذشته نهاد پولی کشور موفق به جمعآوری دلارهای خانگی میشود؟
با افزایش قیمت دلار، اجارهها رشد کرد اما با ریزش آن کاهشی نشد!
اگرچه قیمت مسکن در طول دو ماه اخیر چندان افزایشی نبود، اما وضعیت اجاره بهای مسکن در مناطق مختلف تهران در بهمن و اسفند ۱۴۰۱ به دلیل تورم ناشی از رکود نسبت به ماههای قبل متفاوت شد.
هر چند قیمت مسکن مانند سایر کالاها لحظهای تغییر نمیکند، اما نوسان قیمت هر متر مربع از یک واحد آپارتمان با توجه به وضعیت قیمت دلار و تأثیر آن بر محصولات و ملزومات مورد نیاز ساخت و ساز موضوعی است که در سالهای اخیر گریبان بازار مسکن را گرفته و باعث تغییرات چند باره قیمت در مدت یکسال شده است.
از این رو رشد اجاره بهای مسکن در طی این مدت مستأجران را وارد بحران جدیدی در بازار اجاره کرده تا جایی که بخشی از این جمعیت ناچار به کوچ اجباری به مناطق دیگر تهران و در برخی موارد به شهرهای حاشیهای شده اند.
جمعیت مستأجران در تهران زیاد است
طبق گزارش جدید مرکز آمار در بین خانوارهای شهری ایرانی ۶۸.۳۴ درصد صاحب منزل مسکونی، ۲۳.۱۶ درصد مستاجر و ۸.۵ درصد هم در سایر گونههای سکونت به سر میبرند.
بر اساس این آمار، شهر تهران ۱۱ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و در حال حاضر جمعیت شهری تهران ۹ میلیون و ۲۶۰ هزار نفر است یعنی تهران ۱۴.۷ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است.
حالا از این جمعیت به گفته حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، ۴۳ درصد تهرانیها مستاجر هستند. از این رو وقتی دولت میگوید سالیانه یک میلیون مسکن ایجاد خواهد کرد قاعدتا در این محاسبه باید ۱۵۰ هزار واحد را به تهران اختصاص دهد.
رشد اجاره بها در بازار تهران
در رابطه با وضعیت اجاره بها مسکن، هادی سرخوش، کارشناس بازار مسکن در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: از دی ماه سال جاری اجاره بهای خانه در مناطق مرکزی و جنوبی تهران رشد قیمت داشت و این موضوع تا اسفند ماه نیز ادامه داشت.
سرخوش ادامه داد: خیز افزایش اجاره مسکن تنها در دو ماه اخیر تا حد زیادی تقاضا در بازار را کاهش داد و در خیلی از موارد مستاجران به ناچار به شهرهای اطراف تهران کوچ کرده اند.
به گفته این فعال صنفی، در شرایط تورمی حال حاضر معاملات سوداگرانه در بازار مسکن به ویژه در بخش اجاره افزایش پیدا میکنند و به دنبال این وضعیت صاحبان سرمایه برای حفظ ارزش سرمایه خود آن را وارد بازار ملک میکنند و با اجارههای بالا سعی در جبران کاهش درآمدهای خود دارند.
وی ادامه داد: همین وضعیت باعث شده سرمایه گذاران بیشتر به دنبال حفظ و افزایش سرمایههای خود باشند تا واحدهای مسکونی را با قیمتهای بالا اجاره دهند.
دیدگاه خود را ارسال کنید