قیمت گوشت امروز| قیمت گوشت |قیمت گوشت در بازار| قیمت گوشت گوسفندی
قیمت گوشت امروز 25 فروردین 1401|گوشت گران تر شد
افزایش قیمت گوشت قرمز از اسفندماه تاکنون بازار این محصول پروتئینی را کم رونق کرده است؛ به طوری که بنا به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تقاضا برای گوشت قرمز کاهش یافته و بازار به شدت دچار رکود شده است.
قیمت گوشت امروز هم افزایشی شد. قیمت گوشت در تهران بالای 170 هزار تومان است. قیمت گوشت به دلیل ممنوعیت واردات گران شد. قیمت گوشت پس از گرانی بیش از اندازه بازار را به رکود کشاند. قیمت گوشت ارزان نخواهد شد.
قیمت گوشت امروز 25 فروردین 1401
بر اساس مشاهدات میدانی از خرده فروشیهای سطح شهر تهران قیمت هر کیلو شقه گوسفندی ۱۵۵ تا ۱۷۰ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۷۵ تا ۲۰۰ هزار تومان و ران گوساله نیز ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان است.
این در حالیست که در میانه اسفند۱۴۰۰ بر اساس مشاهدات میدانی قیمت هر کیلو شقه گوسفندی ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۵۵ تا ۱۷۰ هزار تومان و ران گوساله نیز ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان بود.
گفتنی است قیمتهای ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر یا کمتر باشد.
در میادین میوه وتره باز نیز قیمت هر کیلو ران تازه گوساله ۱۳۹ هزار تومان، ران تازه گوسفندی ۱۳۹ هزار و۵۰۰ تومان، شقه گوسفندی۱۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان، راسته با استخوان گوسفندی ۱۲۵ هزار و ۶۰۰ تومان و راسته بدون استخوان گوساله ۱۳۹ هزار تومان است.
قیمت گوشت قرمز از اواخر اسفندماه سال گذشته روند افزایشی به خود گرفت و این روند صعودی تا کنون نیز ادامه یافته است. مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور در این رابطه میگوید که به دلیل انباشتگی و مازاد دام و از آن طرف ممنوعیت صادرات، کاهش مصرف و واردات گوشت، قیمت دام زنده کاهشی شده است ولی مافیای گوشت اجازه نمیدهند قیمت گوشت قرمز در بازار کاهش یابد، زیرا اگر قیمت گوشت در داخل کشور بالا باشد واردات صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
علی اصغر ملکی - رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی - نیز در آخرین اظهارات خود گفته است که به دلیل بالا بودن قیمتها و کاهش شدید توان خرید مردم تقاضا برای گوشت قرمز کاهش یافته و بازار به شدت دچار رکود شده است.
علی اصغر ملکی - رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی - نیز در آخرین اظهارات خود گفته است که به دلیل بالا بودن قیمتها و کاهش شدید توان خرید مردم تقاضا برای گوشت قرمز کاهش یافته و بازار به شدت دچار رکود شده است.
قائم مقام اتاق اصناف کشاورزی با اشاره به نقش کشتار دام های مولد در گرانی گوشت گفت: بازار نهادههای دامی همچنان با اختلال مواجه است.
سید موسی رهنمایی، قائم مقام اتاق اصناف کشاورزی با اشاره به اینکه تأمین نهادههای دامی هم در بازار آزاد و هم در سامانه بازارگاه با اختلال مواجه شده است، گفت: حدود ۷۰ درصد نهادههای مورد نیاز دامداران صنعتی از طریق سامانه بازارگاه تأمین میشود اما بارگیری آنها با تأخیر زیاد انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه بارگیری نهادهها به موقع نیست و این مساله برای تولیدکنندگان چالش ایجاد میکند، افزود: عدم بارگیری به موقع نهادههای دامی منجر به این میشود که دامداران ناچار باشند نهادههای مورد نیازشان را از بازار آزاد تهیه کنند.
رهنمایی اضافه کرد: در بسیاری موارد دامداران جو و ذرت را خریداری کردهاند و پول آن را نیز پرداختهاند اما هنوز نهاده به دست آنان نرسیده است.
وی افزود: از طرفی در بازار آزاد نیز نهاده به راحتی یافت نمیشود و اگر هم باشد قیمت آن بسیار و حداقل تا ۴ برابر نرخ مصوب است. به طور مثال قیمت هر کیلوگرم ذرت ۹ تا ۱۰ هزار تومان، کنجاله سویا ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان و جو نیز حدود ۹ هزار تومان است.
رهنمایی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اینکه آیا میتوان کشتار دامهای مولد در دو سال گذشته را دلیل نابسامانیهای اخیر بازار گوشت دانست؟،گفت: این مساله در عرضه گوشت بی تأثیر نیست. در سالهای گذشته کشتار زیادی در حوزه دامهای مولد انجام گرفت و مسئولان امر به هشدارهای فعالان صنعت بی توجهی کردند.
به گزارش مهر، گوشت قرمز از هفتههای پایانی پاییز سال گذشته روند افزایشی گرفت، به دنبال این اتفاق دولت که اواسط آبان ماه مجوز صادرات ۳۵۰ هزار رأس دام از کشور را صادر کرده بود، صادرات را متوقف کرد. با این حال نه تنها شرایط بازار متعادل نشد بلکه روند صعودی قیمتهای ادامه یافت و علی رغم واردات این کالا به کشور همچنان قیمت گوشت بالاست و نرخ هر کیلوگرم ران گوسفندی به ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزار تومان رسیده این در حالی است که فعالان بازار از رکود سنگین بازار گوشت خبر میدهند و عنوان میکنند که تقاضا برای این کالا در نوروز ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش یافته است.
کشتار دامهای مولد که به دلیل اختلال در بازار نهادههای دامی طی ۲ سال گذشته اتفاق افتاد، هشدارهای زیادی را به دنبال داشت و حتی وزارت جهاد کشاورزی در دستورالعملهایی کشتار دامهای مولد و آبستن را ممنوع اعلام کرد با این طبق اظهارات دامداران و فعالان بازار حجم کشتار بسیار زیاد بود و ذخایر کشور را تهدید میکرد.
دیدگاه خود را ارسال کنید