رضا رویگری

این هنرمندان از رضا رویگری حمایت کردند | فیلم

روزهای گذشته فیلمی از رضا رویگری منتشر شد که در آسایشگاه سالمندان رها شده و از وضعیت خود گلایه داشت.

این هنرمندان از رضا رویگری حمایت کردند | فیلم
پایگاه خبری تحلیلی بازار بورس:

رضا رویگری هنرمند پیشکسوت ایرانی است. رضا رویگری در فیلم و سریال های بسیاری ایفای نقش کرده است. رضا رویگری علاوه بر بازیگری به کار خوانندگی نیز پرداخته است. رضا رویگری از همسر اولش جدا شده است. رضا رویگری در ازدواج دومش با خانمی که تفاوت سنی بسیاری با او دارد ازدواج کرده است.

روزهای گذشته فیلمی از رضا رویگری منتشر شد که در آسایشگاه سالمندان رها شده و از وضعیت خود گلایه داشت.


مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت پس از انتشار ویدئویی از شرایط نامناسب رضا رویگری بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان توضیحاتی را در این زمینه ارائه داد.

سید عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت درباره برخی از صحبت‌ها و حواشی مرتبط با شرایط فعلی رضا رویگری خواننده و بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که پس از انتشار فیلمی از وضعیت نامناسب این هنرمند در آسایشگاه سالمندان در فضای مجازی مطرح شد، اظهار داشت: بنده هم به سهم خود از شرایطی که برای جناب رویگری پیش آمده بسیار ناراحتم و نهایت تلاشم را انجام می‌دهم که در این زمینه هر پیگیری که لازم باشد را انجام دهیم، اما متاسفانه این هنرمند ارزنده کشورمان عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت نیست و از سال ۱۳۹۴ که مکاتبات برای عضویت این هنرمند آغاز شد، شورای ارزشیابی هنرمندان تشخیص نداده که ایشان می‌تواند عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت شود.

عظیمی گفت: بنده تلاش کردم این هنرمند را طی مقاطع مختلف در جریان خدمات و فعالیت‌های موسسه قرار بدهم؛ حتی تلاش کردیم تا در حد امکانات و شرایطی که داشتیم، جناب رویگری را با سایر اعضا به سفر یا دورهمی و جشن‌ها ببریم تا حال و هوای روحی این هنرمند پیشکسوت تغییر کند، ولی به دلیل اینکه این هنرمند از جهت شرایطی که توضیح دادم عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت نبودند، پیگیری مسائل مرتبط با این هنرمند، با موسسه نبوده است. هرچند به دلیل وظیفه‌ای که در موسسه هنرمندان پیشکسوت داریم از کنار موضوع نیز بی‌تفاوت رد نشدیم و یک دغدغه دائمی در این زمینه داشته‌ایم.

کسی پیگیر احوال رضا رویگری هست؟/توضیحات مدیرعامل هنرمندان پیشکسوت

وی افزود: مدارک و شواهد گواه است که نهایت تلاش خود را برای عضویت ایشان در موسسه انجام دادیم. حتی ۱۱ روز از استقرار مجدد اینجانب به عنوان مدیرعامل موسسه نگذشته بود که در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ مجدداً نامه‌ای به شورای ارزشیابی هنرمندان ارسال و درخواست عضویت استاد رویگری را مطرح کردم. از طرفی فارغ از تمام این احوال، بنده به شدت دنبال حواشی و مسائل این هنرمند عزیز و گرامی بودم. یعنی اصلاً چنین نبوده که چون جناب رویگری عضو موسسه نیست، ماجرا را رها کرده باشیم. حتی به خاطر دارم از جانب ایشان مطلبی تهیه شد و ضمن تشریح شرایطی که در آن قرار داشتند بنا شد که بخشی از اظهارت وی درباره شرایطی که دارد با تایید ایشان در رسانه‌ها منتشر شود، ولی به دلیل اینکه جناب رویگری تلفن خود را پاسخ نداد و ما هم ناگزیر بودیم به دلیل رعایت اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای خبرنگاران حتماً تایید وی را برای انتشار مصاحبه داشته باشیم، این امر نیز میسر نشد.

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت ادامه داد: برخی از مسائل خانوادگی جناب رویگری هم از جمله محدودیت‌هایی است که وزارت ارشاد یا موسسه هنرمندان پیشکسوت نمی‌تواند به لحاظ اخلاقی و خانوادگی به آن ورود یا دخالت کند.

عظیمی تصریح کرد: بنده و تمام مدیران ذی‌ربط هم مانند تمام دغدغه‌مندان اهل هنر و هم به عنوان مدیر فرهنگی علاقه‌مند و پیگیر هستیم که جناب رویگری هرچه زودتر در شرایط مطلوبی قرار گیرد. البته بنده به صورت کامل در جریان هستم که در حوزه معاونت امور هنری و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مسائل مرتبط با جناب رویگری در حال پیگیری است و طی روزهای آینده نتایج آن به اهالی محترم رسانه اطلاع رسانی می‌شود.

رضا رویگری بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که این روزها در آسایشگاه کهریزک به سر می‌برد، گفت که امیدوار به کمک مردم عزیزم هستم.

پس از رسانه ای شدن وضعیت رضا رویگری در آسایشگاه کهریزک وی در گفت و گو با خبرنگار تلویزیون ایرنا، گفت: امیدوار به کمک مسئولان و مردم هستم. من تحمل حضور در این فضا را ندارم.

وی با اشاره به اینکه همسرش به مدت یک هفته است که او را در آسایشگاه به حال خود رها کرده، افزود: متاسفانه هیچ راه تماسی با دوستان و آشنایان خود ندارد.

رویگری که با شماره تماس یکی از حاضران در آسایشگاه با ما گفت وگو می‌کرد، اظهار داشت: تلفن همراهم را گرفته‌اند و نمی‌توانم با کسی صحبت کنم. شما به مردم بگویید من را حلال کنند.

وی تاکید کرد: از نظر جسمی حال خوبی دارم، اما در این مدت که در آسایشگاه رها شده‌ام گویی در زندان‌ام و روحیه‌ام را از دست داده‌ام.

رضا رویگری چند سالی است که به بیماری مبتلاست و در این مدت کمتر در آثار سینمایی و تلویزیونی بازی کرده و چند بار هم در بیمارستان بستری و تحت مداوا قرار گرفته است.

رویگری در سال ۱۳۲۵ در منطقه تجریش در تهران به دنیا آمد. وی در جوانی به نقاشی روآورد و با نمایش ویس و رامین به کارگاه نمایشی پیوست. او در جشنواره های نانسی، ورشو و چند شهر آلمان و آمریکا نمایش هایی را اجرا کرده است.

رضا رویگری

بازی در سریال های تلویزیونی را با سریال محله بهداشت آغاز کرد. با فیلم عقابها به کارگردانی زنده یاد خاچیکیان به سینما آمد و ۲۸ فیلم سینمایی بازی کرد و برای کارهای خود آهنگسازی نیز کرد. او در چند نمایشگاه نقاشی در ایران و آمریکا شرکت کرد رضا رویگری تاکنون سه آلبوم موسیقی با نامهای از عشق گفتن و غوغا و کازابلانکا به بازار هنر عرضه کرده است.

وی همچنین، خوانندۀ سرود معروف ایران ایران دراول انقلاب است.

شور شیرین، اخراجی ها ۳، بوتیک، مسافر ری، بلوف، گناهکاران از جمله فیلم هایی است که وی در آنها به ایفای نقش پرداخته است.

بازی در نقش کیان ایرانی در سریال مختارنامه از جمله نقش های ماندگار این بازیگر محسوب می شود.

رضا رویگری

نام:رضا

نام خانوادگی:رویگری

تاریخ تولد:1325/10/6

محل تولد :تهران

تاهل:متاهل

رضا رویگری بازیگر و خواننده خوب کشورمان متولد 6 دی ماه 1325 در تجریش تهران میباشد، او تک فرزند است و خودش هم تنها یک پسر و یک نوه دختر دارد. رضا رویگری بعد از گذراندن دوران دبیرستان در تجریش در امتحانات خلبانی شرکت کرد ولی قبول نشد و پس از آن به نقاشی و سپس به بازیگری روی آورد. و با بازی در نمایش ویس و رامین وارد دنیای بازیگری شد، جالب است بدانید او در عرصه نقاشی فعالیتی حرفه ای داشته و حتی چندین نمایشگاه در ایران و آمریکا برپا کرده است.

لحظه

رضا رویگری بواسطه معرفی خانم خجسته کیا که دنبال یک بازیگر خوش صدا بود به عرصه بازیگری معرفی شد و برای اولین بار در نمایش اویس و رامین طعم بازیگری را تجربه کرد. او بعد از چند سال فعالیت در تئاتر در سال 1356 با مجموعه تلویزیونی لحظه در تلویزیون دیده شد ولی پس از آن برای چند سال فعالیت خود را تنها در تئاتر ادامه داد و تا سال 61 در تلویزیون حضور نداشت.

محله برو بیا

او بعد از چند سال دوری از تلویزیون در سال 1361 با بازی در سریال محله برو بیا به تلویزیون برگشت و به هنرنمایی پرداخت. این مجموعه تلویزیونی در سال 1362 روی آنتن رفت و موضوع آن درباره آموزش قانون به بچه ها و کاربرد آن در زندگی بود. اکبر عبدی، مرحوم رضا ژیان و آتیلا پسیانی از دیگر بازیگران این مجموعه تلویزیونی بودند.

محله بهداشت

رضا رویگری بعد از بازی در محله برو بیا در سال 1363 در سریال محله بهداشت به ایفای نقش پرداخت، این سریال در ادامه مجموعه محله برو بیا ساخته شد و چند بازیگر جدید به آن اضافه شدند. این مجموعه تلویزیونی قصد داشت مقوله بهداشت و کاربرد آن را در زندگی به بچه ها آموزش دهد، یکی از نکات قابل تامل محله بهداشت سرودهایی بود که بچه ها با یکدیگر میخواندند.

ورود رضا رویگری به سینما

عقاب ها

رضا رویگری در سال 1363 با بازی در فیلم سینمایی عقاب ها پا به عرصه سینما گذاشت و با بازی خوبی که در این فیلم از خود نشان داد توانست به شهرت زیادی دست یابد. عقاب ها به کارگردانی زنده یاد خاچیکیان داستان جنگ ایران و عراق را روایت میکند که با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم قرار گرفت و توانست عنوان پر فروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص داد. او بعد از آن در 28 فیلم سینمایی بازی کرد و برای کارهای خود آهنگسازی نیز کرد. او از سال 1373 به امریکا مهاجرت کرد و به رشته نقاشی پرداخت و پس از بازگشت و دوری چندین ساله از سینما، در سال 82 با فیلم بوتیک به سینما بازگشت.

بوتیک

بوتیک نام فیلمی ایرانی به کارگردانی حمید نعمت الله و ساخته سال 1382 می باشد. این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر شد. در فیلم بازیگرانی چون گلشیفته فراهانی، محمدرضا گلزار، حامد بهداد، رضا رویگری، افسانه چهره آزاد و ... به ایفای نقش می پردازند. رضا رویگری در سال 1386 در دو فیلم سینمایی قرنطینه و مجنون لیلی بازی کرد. مجنون لیلی فیلمی به کارگردانی و تهیه کنندگی قاسم جعفری و نویسندگی فرهاد نوری و مسعود صحت بود که رویگری در کنار محمدرضا گلزار و الناز شاکردوست به ایفای نقش پرداخت.

رضا رویگری

زندگینامه رضا رویگری

خلاصه داستان: مجنون لیلی از 5 اپیزود تشکیل شده و در رابطه با کادوی ولنتاینی است که بین چندین نفر دست به دست می چرخد تا نهایتاً ... .

رویگری در سال 1387 در سه فیلم سینمایی دل شکسته ، چشمک و موج سوم بازی کرد. او در سال 1388 در فیلمهای شور شیرین و زمهریر خوش درخشید. شور شیرین فیلمی به کارگردانی و نویسندگی جواد اردکانی ساختهٔ سال 1388 است.

خوانندگی رضا رویگری

 رضا رویگری یک کنسرت نیز در سال 1996 در آمریکا برگزار نمود.

رضا رویگری تاکنون سه آلبوم موسیقی با نام های «از عشق گفتن» و «غوغا» و «کازابلانکا» به بازار هنر عرضه کرده است.

وی همچنین، خوانندهٔ سرود معروف ایران ایران (الله الله) در اول انقلاب می باشد.

فیلم شناسی و آثار رضا رویگری

کارهای سینمایی رضا رویگری

زهرمار (1397)

لازانیا (1396)

همه چی عادیه (1395)

خوب، بد، جلف (1395)

فیلسوف های احمق (1394)

رفقای خوب (1393)

دوربین (1393)

360 درجه (1393)

باورم کن (1393)

قرار بعدی همان جا (1392)

شاباش (1391)

چهارباندی (1391)

گناهکاران (1390)

راه بهشت (1390)

صداست که می ماند (1390)

یک داستان عاشقانه (1390)

اخراجی ها 3 (1389)

شور شیرین (1389)

زمهریر (1388)

پشت در خبری نیست (1388)

موج سوم (1387)

چشمک (1387)

دل شکسته (1387)

قرنطینه (1386)

مجنون لیلی (1386)

جنایت و جنحه (1384)

ستاره ها 1:ستاره می شود (1384)

رضا رویگری

بوتیک (1382)

شک (1380)

مسافر ری (1379)

جوانی (1377)

شیخ مفید (1374)

بلوف (1372)

آلما (1371)

خوش خیال (1371)

طعمه (1371)

ماه عسل (1371)

مردی در آینه (1371)

افسانه مه پلنگ (1370)

خانه خلوت (1370)

دیدار در استانبول (1370)

آخرین مهلت (1369)

دخترم سحر (1368)

رانده شده (1368)

شب بیست و نهم (1368)

وسوسه (1368)

شاخه های بید (1367)

سرزمین آرزوها (1367)

غریبه (1366)

کانی مانگا (1366)

اجاره نشین ها (1365)

یوزپلنگ (1364)

عقاب ها (1363)

رضا رویگری در تلویزیون

 1398 دنیای گمشده

1395 تله فیلم میان بر 

1394–1395 تله فیلم «شوکا»

1394 تله فیلم «دو خواستگار»

1394 تله فیلم پایان یک کابوس

1394 آقا و خانم سنگی

1394 تنهایی لیلا 

1393 مسابقه ستاره بیست 

1393 تله فیلم پازل

1393 تله فیلم «سراب» 

1393 آخرین بازی

1393 مدینه بازیگر 

1392 معراجی ها 

1392 تله فیلم «دهه شصتی ها» 

1392 زمانی برای عاشقی 

1392 تله فیلم «شکفتن» 

1392 تله فیلم «آقای عبدی نسب و بانو» 

1392 تله فیلم «صندلی چهارساله»

1392 تله فیلم «سه قدم تا حماسه»

1391–1392 تله فیلم «دونده» 

1391 تله فیلم «سرانجام» 

1391 تله فیلم «شاعر و برادران» 

1390 تله فیلم «منطق عفونی»

1390 سه، پنج، دو 

1383–1389 مختارنامه 

1389 موج و صخره

1389 ملکوت .

1388–1389 دارا و ندار 

رضا رویگری

1388 تاوان

1388 تله فیلم «تشخیص هویت»

1388 سال های مشروطه 

1388 به کجا چنین شتابان بازیگر 

1388 تله فیلم «برگ و باد»

1388 تله فیلم «سرقت» 

1387 تله فیلم «خواب برفی»

1387 عملیات 125 - سری اول 

1387 تله فیلم «سرشاخ»

1387 تله فیلم «مرد» 

1387 تله فیلم «حکم جلب»

1386 خط شکن 

1386 تله فیلم «یغما»

1386–1385 شکر تلخ 

1385 پول کثیف 

1385 تله فیلم «تله روباه» 

1384 تله فیلم الفبای مرگ 

1383–1384 تله فیلم «پیشنهاد بی شرمانه به نقاش مرده» 

1381 معصومیت از دست رفته 

1380 تله فیلم «سلام بر صبح» 

1374–1380 خورشید شب 

1379 تله تئاتر در پوست شیر 

1378 دلبر آهنی

1378 روح فراموشکار

1377–1376 برگ و باد

1376 بومرنگ

1374 سواران دشت سرخ

1373 میثاق خون

1372 خورشید بر خاک 

1372 حماسه ایثار

1364 جنگی برای فردا 

1363 محله بهداشت

1362 تله تئاتر ماه پنهان است 

1361 محله برو بیا 

1356 لحظه 

دیدگاه خود را ارسال کنید